مقایسه داکت اسپلیت ایرانی و خارجی

در این مقاله قصد داریم به مقایسه داکت اسپلیت ایرانی و خارجی بپردازیم. با سرما مارکت همراه باشید.
تفاوت داکت اسپلیت ایرانی و خارجی را می دانید؟ در حال حاضر، انواع و مدل های مختلفی از داکت اسپلیت، شامل مدل های ایرانی و خارجی در بازار ایران موجود می باشد. کشور ما در زمینه تولید سیستم های تهویه هوا و سیستم های سرمایشی-گرمایشی از کشورهای پیشرو محسوب می شود. چندین برند داخلی مثل دما-تجهیز و ساراول محصولات خودشان را به سایر کشورها، به ویژه کشورهای خاورمیانه صادر می کنند. برای مصرف کننده، همواره انتخاب بین یک سیستم سرمایشی-گرمایشی مثل داکت اسپلیت نیازمند در نظر گرفتن پارامترهای مختلفی، از جمله ظرفیت سرمایشی-گرمایشی، زیبایی شناسی، قیمت و … است.
مصرف کننده داخلی در هنگام انتخاب داکت اسپلیت مناسب همواره با این پرسش ها رو به روست که آیا برندهای خارجی نسبت به برندهای داخلی از کیفیت بیشتری برخوردارند؟ آیا قیمت برندهای داخلی نسبت به کیفیتی که دارند، منطقی است؟ آیا صرف داخلی بودن یک برند داکت اسپلیت، به منظور حمایت از تولید داخلی، باید خرید آن را نسبت به داکت اسپلیت خارجی در اولویت قرار دهیم؟ در این مقاله تلاش ما بر این است که ضمن مقایسه بعضی از داکت اسپلیت های داخلی با بعضی از داکت اسپلیت های خارجی، به ان پرسش ها پاسخ دهیم.
تاثیر برند در مقایسه داکت اسپلیت ایرانی و خارجی
نمی توان یک برند داکت اسپلیت خارجی یا ایرانی را به عنوان بهترین برند معرفی کرد، اما بعضی برندها برای شما بهتر هستند. واضح است که بعضی برندها، نسبت به بعضی دیگر محبوب تر هستند. بر این اساس تا حدودی می توان فهمید که هر برند به چه میزان خوب است یا اینکه کدام برند در زمینه تبلغات بهتر عمل کرده است. با این حال، اگر بخواهیم صادقانه بگوییم، فقط به این دلیل که یک برند مشهورتر و محبوب تر است، دلیل نمی شود که حتماً داکت اسپلیت بهترین برای شما تولید می کند.
نیازهای خود را در نظر بگیرید و با عجله تصمیم نگیرید و در رابطه با انتخاب برندهای جدید روشن فکر باشید.
برای انتخاب یک برند تولید کننده داکت اسپلیت، چه ایرانی باشد چه خارجی باید موارد زیر را در نظر بگیرید:
۱-ساختار ساختمان خود
۲-آیا قبلاً سیستم تهیه هوا یا سیستم گرمایشی-سرمایشی کانال دار داشته اید؟
۳-چقدر می توانید هزینه کنید؟
۴-برق ساختمان شما تک-فاز است یا سه-فاز؟
۵-چند نفر در ساختمان زندگی می کنند؟
۶-ایا به برند خاصی علاقه دارید؟
۷-آیا نقشه های ساختمان در دسترس هستند؟ اگر هستند، آیا می توانید آن را به کمپانی تولید کننده داکت اسپلیت مورد نظرتان ایمیل کنید؟
بیشتر بخوانید: داکت اسپلیت ها مناسب چه فضاهایی هستند؟
معرفی مختصر محبوب ترین برندهای تولید کننده داکت اسپلیت
Actron Air
این کمپانی خارجی تولید کننده داکت اسپلیت یک کمپانی استرالیایی قوی است که سیستم های گرمایشی-سرمایشی و سیستم های تهیه هوای پیشرفته ای تولید می کند. با توجه به شرایط آب و هوایی استرالیا که دقیقا روی مدار رأس الجدی واقع شده و عمدتا بیابانی و در شرق و شمال شرق، حاره ای است، متخصصان کمپانی Actron Air که در سال ۱۹۸۴ تأسیس شده است، تجربه بسیار زیادی در ساخت سیستم های سرمایشی دارند.
Advantage Air
کمپانی Advantage Air با سابقه ۱۳ ساله در زمینه تولید سیستم های سرمایشی-گرمایشی، داکت اسپلیت هایی را برای ساختمان های مسکونی و تجاری تولید می نماید. این کمپانی نیز مانند Actron Air، یک کمپانی استرالیایی است.
Daikin
دایکین یک برند بسیار مشهور در زمینه تولید سیستم های سرمایشی-گرمایشی کانال دار است که در سال ۱۹۲۴ تأسیس شده است، همانند دو برند فوق الذکر، استرالیایی است. فروش سالیانه این کمپانی حدود ۱۷ میلیارد دلار است. محصولات این کمپانی در بیش از ۸۰ مرکز در سرتاسر دنیا تولید شده و در ۱۴۵ کشور جهان به فروش می رسند. البته قیمت داکت اسپلیت های این برند در ایران بسیار بالاست.
Fujitsu General
شرکت ژاپنی فوجیتسو در سال ۱۹۶۰ وارد صنعت سیستم های سرمایشی-گرمایشی شد. فروش داکت اسپلیت فوجیتسو از کشور کویت که بسیار گرم می باشد و هوای آن گرد و غبار زیادی دارد، آغاز شد و بدین ترتیب، فعالیت های گسترده کمپانی فوجیتسو ژنرال در زمینه سیستم های سرمایشی-گرمایشی و تهویه هوا در منطقه خاور میانه کلید خورد.
پس از آن این این کمپانی به یک برند محبوب در ژاپن، اروپا، خاورمیانه و اقیانوسیه بدل شد. امروزه فعالیت های شرکت فوجیتسو در آمریکا و آسیا نیز گسترش یافته است.
LG
شرکت کره ای ال جی طیف گسترده ای از محصولات الکترونیک تولید می کند و با تولید داکت اسپلیت های پیشرفته و هوشمند خود محبوبیت بالایی در سرتاسر دنیا و به خصوص در کشور ما برای خود ایجاد نموده است. این شرکت معمولاً داکت اسپلیت های تجاری سبک و خانگی تولید می کند.
Mitsubishi Electric
دیگر کمپانی ژاپنی که در تولید سیستم های سرمایشی-گرمایشی پیشرو میباشد میتسوبیشی است که داکت اسپلیت های عالی ولی گران قیمت تولید می کند. این شرکت با ۳۰ سال سابقه در صنعت تولید سیستم های تهویه هوا و سیستم های سرمایشی-گرمایشی، داکت اسپلیت های پیشرفته ای با مجهز بودن به فناوری معکوس کننده، تولید می کند. البته این برند به دلیل قیمت بالا در بازار ایران خیلی محبوب نیست.
بیشتر بخوانید: تفاوت فن کویل و اسپلیت چیست؟
Panasonic General
شرکت ژاپنی پاناسونیک از سال ۱۹۵۸ در زمینه سیستم های سرمایشی-گرمایشی مثل داکت اسپلیت فعال بوده است. این برند نیز در سرتاسر جهان برند محبوبی محسوب می شود ولی داکت اسپلیت های آن، که هم مناسب فضاهای تجاری و هم مناسب فضاهای مسکونی هستند، در بازار ایران، با قیمت بالایی به فروش می رسند.
Samsung
کمپانی سامسونگ نیز دیگر کمپانی کره ای پیشرو در زمینه تولید داکت اسپلیت می باشد. این شرکت برند محبوبیت بسیاری در کشور ما دارد و داکت اسپلیت های آن با قیمت مناسب در بازار به فروش می رسند.
معرفی مختصر برندهای ایرانی داکت اسپلیت
پامکو
فعالیت این شرکت در تولید کویل های سرمایشی-گرمایشی از سال ۱۳۸۰ آغاز شده است. این برند اولین برند تولید کننده داکت اسپلیت در منطقه خاور میانه می باشد. پامکو علاوه بر تولید داکت اسپلیت های مسکونی و تجاری، داکت اسپلیت هایی برای مراکز داروسازی تحت عنوان Hygienic نیز تولید می نماید.
دما تجهیز
شرکت دما تجهیز از سال ۱۹۸۲ فعالیت خود را در زمینه تولید داکت اسپلیت آغاز کرده است. این شرکت از سال ۲۰۰۴ پرببینده ترین سایت فروش آنلاین تجهیزات سرمایشی-گرمایشی در منظقه خاور میانه را دارا بوده است و به کشورهای افغانستان، ازبکستان، ترکمنستان، آذربایجان، گرجستان، ترکیه، عراق، سوریه، کویت، اردن، اماران، قطر و عمان داکت اسپلیت صادر می کند.
زرین سرویس
فعالیت این شرکت از سال ۱۳۸۴ آغاز شده و داکت اسپلیت هایی صرفاً برای فروش در ایران، به ویژه تهران، البرز، رشت، مازندران و گرگان تولید می نماید.
ساراول
شرکت ساراول یکی از قدیمی ترین شرکت های ایرانی در زمینه تولید سیستم های سرمایشی-گرمایشی بوده و فعالیت خود را از سال ۱۳۳۸ آغاز کرده است. این شرکت در سال ۱۳۵۴ موفق به تولید فن کویل شد. امروزه این شرکت داکت اسپلیت های باکیفیتی تولید می کند که علاوه بر ایران، در چندین کشور خارجی نیز به فروش می رسند.
مهر اصل
شرکت مهر اصل یک تولیدکننده و واردکننده سیستم های سرمایشی-گرمایشی شامل داکت اسپلیت در ایران است. این شرکت در سال ۱۳۶۹ تأسیس شده است.
تفاوت ها و مقایسه داکت اسپلیت ایرانی و خارجی
در حال حاضر گرانترین داکت اسپلیت های موجود در بازار ایران برندهای دایکین، صباتک، سامسونگ، میتسوبیشی و مهر اصیل هستند. به طور کلی می توان گفت که اختلاف قیمتی چندانی بین مدل های داخلی و خارجی داکت اسپلیت وجود ندارد، البته به غیر از برند استرالیایی دایکین که با اختلاف، گران ترین داکت اسپلیت ها را نه تنها در ایران بلکه در بسیاری دیگر از نقاط جهان به فروش می رساند.
از نظر کیفیت، داکت اسپلیت های ایرانی توان گرمایشی-سرمایشی قابل رقابت با انواع خارجی تولید می کنند ولی از نظر اصول زیبایی شناسی، برندهای خارجی بسیار جلوتر می باشند.
جالب است که در کشور ما، فروش برندهای ایرانی نسبت به برندهای خارجی، بیشتر است. می توان گفت که استفاده از داکت اسپلیت های ایرانی عمدتاً برای مصارف تجاری و صنعتی و ادارات، و استفاده از داکت اسپلیت های زیبا و کاربرپسند خارجی، بیشتر برای مصارف مسکونی و هتل توصیه می شود.