اسپلیت, مقالات

انواع کولرگازی

انواع کولر گازی

انواع کولرگازی به چند دسته تبدیل میشوند:۱-دیواری ۲- کاستی ۳- پرتابل (اسپلیت های پرتابل به معنی قابل حمل میباشند و تک یونیت هستند) ۴- ایستاده ۵- پنجره ای( که این گروه از کولرگازی ها یک تکه می باشند)و در اخر دسته داکت اسپلیت ها که اصولا این دسته را از گروه اسپلیت جدا میدانند. با سرما مارکت همراه باشید!

آشنایی با انواع کولرگازی برای خرید بهتر!

اسپلیت دیواری:

از نام اسپلیت دیواری ها مشخص است که بر روی دیوار نصب می شوند و این دستگاه ها دارای دو بخش اصلی یونیت داخلی و خارجی هستند. یونیت داخلی درون ساختمان ها و یونیت خارجی در فضای بیرونی ساختمان ( بالکن ها، پشت بام ها و . . ) نصب می شوند و این دو بخش به وسیله لوله هایی مسی به یکدیگر متصل می شوند.

اسپلیت ایستاده:

اسپلیت ایستاده به دلیل ظرفیت بالایی که دارند و نصب جاگیر نیاز به فضا دارند که معمولا مناسب برای محیط های عمومی و پر رفت و امد می باشد مثل رستوران ها و..

و همینطور اسپلیت های پنجره ای نوع قدیمی تری از کولرگازی ها هستند که  به دلیل صدای بلند زیاد مورد استقبال قرار نمیگیرند اما به دلیل اینکه نحوه ساخت این دستگاه مناسب با شرایط سخت است همچنان مصرف کنندگانی به عنوان مثال در محیط های صنعتی و کارگاهی دارد.

برچسب انرژی برروی کولر گازی چیست؟

۱-مصرف انرژی :

یکی از مهمترین دلایل انتخاب اسپلیت ها میزان مصرف انرژی آن ها می باشد .برچسبی به وسایل برقی می باشد که مشتریان را از میزان مصرف برق ان دستگاه مطلع میکند در حالت کلی اسپلیت ها به سه دسته از نظر مصرف انرژی تبدیل میشوند:

Inverter

A

B

که به ترتیب میزان برق مصرف بیشتری استفاده میکنند و مسلم است که دستگاه اینورتر بسیار مناسب تر و مقرون به صرفه تر میباشد.

۲ – EER  (ENERGY Efficiency Ratio)

مشخصه EER  معنی نسبت راندمان انرژی برای دستگاه های خنک کننده است. در این صورت هرچه EER کولرگازی بیشتر باشد هزینه های مربوط به مصرف انرژی کم تر است.

۳-ظرفیت سرمایش که بر حسب بی تی یو بر ساعت و کیلووات می باشد

۴-توان مصرفی دستگاه

۷-کلاس اب و هوایی

۸- نوع دستگاه

۹-بازده حرارتی

۱۰-نام سازنده

انواع گاز های مبرد در کولر گازی:

۱-R407 :مبردی دوستدار طبیعت اما به دلیل نداشتن کاربرد زیاد برای بسیاری تعریف نشده است.

۲-R22: یکی از قدیمی ترین مبرد ها که  به دلیل وجود فرمول شیمیایی این مبرد برای لایه ی اوزون مناسب نمی باشد

۳-R410 :این مبرد فرمول گیاهی داشته و دوستدار محیط زیست می باشد و دارای راندمان بالایی است.این مبرد در اسپلیت و دستگاه های اینورتر بیشترین کاربرد را دارد.

تفاوت کولرگازی معمولی با اینورتر:

  • قیمت یکی از مهترین ترین تفاوت های اسپلیت های معمولی و اینورتر می باشد
  • مصرف انرژی کولرگازی های اینورتر به دلیل خاموش روشن نشدن کمپرسور به صورت متوالی کم تر از معمولی ها می باشد
  • تعمیرات دستگاه های اینورتر به دلیل پیچیدگی بیشتر هزینه بیشتری نیز دارند
  • همینطور صدای دستگاه های اینورتر مجددا به دلیل خاموش نشدن کمپرسور بسیار کم تر است

شاید این سوال برای شما نیز پیش امده باشد که پرتاب باد کولر گازی به چه میزان است؟

به صورت کلی میزان پرتاب باد به متر اندازه گیری میشود و عددی  بین ۱۰ و۲۰ است که مسلما کولرگازی که پرتاب باد ان ۲۰ متر باشد بهتراست.البته در مدل های جدید تکنولوژی به کار برده این است که هر سمتی که افراد حضور دارند  باد هدایت می شود و اگر کسی در محیط نبود قدرت پرتاب را کم میکند.

میزان صدای انواع کولرگازی

این ویژگی در جدول فنی هرمحصول با واحد سنجش db وجود دارد که کمتر بودن این شاخص به معنی کمتر بودن صدای دستگاه است. دستگاه های کم صداتر باعث ارامش بیشتر شما می شوند پس به این ویژگی نیز دقت بفرمایید.

مطالب مرتبط