بهترین فن کویل های دیواری در ایران

اگر جیزی از بهترین فن کویل های دیواری در ایران نمی دانید، این مقاله را از دست ندهید! فن کویل های دیواری از کمیاب ترین انواع فن کویل ها هستند و ظاهری شبیه یونیت های داخلی اسپلیت دارند که در ارتفاع ۲ متری از سطح کف ساختمان نصب می شوند. شرکت های ایرانی با وجود اینکه در ساخت فن کویل ها و دیگر تجهیزات سرمایشی و گرمایشی بسیار موفق هستند، ولی فن کویل های دیواری ایرانی بسیار معدود می باشند.
با سرما مارکت همراه باشید تا ضمن بررسی سازوکار فن کویل ها و انواع فن کویل ها و بررسی ویژگی های فن کویل های ایرانی، بهترین فن کویل های دیواری در ایران را به شما معرفی کنیم. با سرما مارکت همراه باشید.
ساختار و طرز کار فن کویل ها
فن کویل دستگاهی است که هوای درون اتاق را می مکد، آن را گرم یا سرد می کند و مجددا این هوا را به درون اتاق پرتاب می کند. برای این که فن کویل بتواند چنین کاری انجام دهد، باید به یک سیستم لوله کشی آب سرد بسته و در صورت امکان به یک سیستم بسته آب گرم متصل باشد.
ساختمانی که می خواهد درون آن فن کویل نصب کنید باید دارای چیلر باشد تا آب را سرد کند و در صورت امکان، بهتر است که بویلر یا پکیج داشته باشد تا آب گرم مورد نیاز فن کویل را تأمین نماید. البته بعضی از انواع فن کویل نیازی به آب گرم ندارند، زیرا دارای المنت الکتریکی هستند.
یونیت های فن کویل را تنها می توان در بخش هایی از ساختمان نصب کرد که لوله های آب سرد و در صورت امکان، آب گرم از آن بخش عبور کنند. سیستم فن کویل روی این لوله ها نصب می شود به طوری که آب سرد یا گرم از یک سمت فن کویل وارد می شود و از سمت دیگر آن به لوله باز می گردد. آب در این مسیر از قطعه ای به نام کویل عبور می کند.
مشخصات انواع فن کویل یکتا تهویه اروند
اطلاعات کامل در مورد فن کویل ایتالیایی
کارکرد کویل
کار کویل انجام تبادل حرارتی بین هوای درون ساختمان و آب جاری درون خودش است. البته برای این کار از فن کمک می گیرد تا با برقراری جریان ههوا، سرعت این تبادل حرارتی را زیاد کند.
کویل از جنس فلزات دارای هدایت الکتریکی بالا مثل مس یا آلومینیوم است و معمولا در فن کویل ها از نوع پره-لوله (fin-tube) است و برای انجام تبادل حرارتی، هوا باید از لا به لای پره های آن عبور کند.
یونیت های فن کویل می توانند یک کویل ( فن کویل دو لوله ای) یا دو کویل (فن کویل چهار لوله ای) داشته باشند. در فن کویل های چهار لوله ای، یک کویل مخصوص عملکرد گرمایشی و یک کویل مخصوص عملکرد سرمایشی است. فن کویل های دو لوله ای دارای تنها یک کویل هستند. در بعضی از این فن کویل ها، گرمایش به وسیله هیتر الکتریکی انجام می شود ولی در آن هایی که هیتر الکتریکی ندارند، با کنترل دریچه های آب، عملکرد روی حالت سرمایشی یا گرمایشی قرار می گیرد.
انواع فن کویل ها و معرفی بهترین فن کویل های دیواری در ایران
رایج ترین دسته بندی فن کویل ها براساس محل نصب آن ها است. بهترین محل نصب برای فن کویل ها، سقف است زیر کمترین فضا را از اتاق اشغال کرده و هوا را به بهترین شکل درون اتاق توزیع می کند. فن کویل های سقفی، کانالی و کاستی درون سقف یا زیر آن نصب می شوند. بیشتر فن کویل ها روی زمین نصب می شوند.
این فن کویل ها می توانند روی زمین ایستاده یا خوابیده باشند و انواع ایستاده آن ها می توانند عمودی یا افقی روی زمین قرار بگیرند. تمامی این نوع فن کویل های زمینی می توانند روکار یا توکار باشند. اما نوع دیگی از فن کویل ها که کمتر مورد استفاده قرار می گیرد و ظاهری شبیه به یونیت داخل کولر گازی دارد، فن کویل دیواری است.
از آن جایی که فن کویل های دیواری خیلی به چشم می آیند و غالبا روکار هستند، با ظاهر دکوراتیو تولید می شوند تا از زیبایی دکوراسیون داخلی کم نکنند. اکثر این فن کویل ها به صورت افقی روی دیوار قرار می گیرند ولی بعضی از آن ها عمودی هستند.
معمولا این فن کویل ها در مکان هایی نصب می شوند که فاقد سقف کاذب هستند و امکان نصب فن کویل های سقفی یا کاستی وجود ندارد و روی زمین نیز تعداد زیادی وسیله قرار دارد که فضا را محدود کرده است. بنابراین فن کویل های دیواری برای نصب در منازل بسیار مناسب می باشند.
فن کویل های ایرانی
شرکت های تولید کننده تجهیزات سرمایشی، گرمایشی و تهویه مطبوع در ایران، محصولات بسیار خوبی تولید می کنند که توان رقابت با محصولات خارجی را دارند. فن کویل های ایرانی قوی هستند ولی معمولا به سر و صدا و خصوصا با ظاهر آن ها اهمیت کمتری داده می شود زیرا مشتری ایران پول اضافی برای خرید یک فن کویل زیبا و ساکت ندارد و محصولی می خواهد که صرفا کار را راه بیاندازد.
بهترین فن کویل های دیواری در ایران
از آن جایی که فن کویل های دیواری باید ظاهری دکوراتیو داشته و بسیار ساکت باشند، شرکت های ایرانی که تخصصی در ساخت چنین فن کویل هایی ندارند، کمتر دست به تولید فن کویل دیواری می زنند. با این حال، تعداد معدودی فن کویل دیواری ایرانی در بازار موجود است که در ادامه بهترین های آن ها را معرفی می کنیم.
فن کویل دیواری مانلی
شرکت مانلی یک شرکت نوظهور در ساخت تجهیزات HAVC در ایران است که رویکرد آن با شرکت های با سابقه تر مثل آذرنسیم، یکتا تهویه اروند، ساران، ساراول و … کاملا متفاوت است و به جای تمرکز روی قدرت و عملکرد، تمرکزش را روی سکوت و زیبایی قرار داده است. بنابراین اگر به دنبال فن کویل دیواری هستید، اولین انتخاب شما، باید مانلی باشد.
فن کویل های دیواری مانلی بسیار زیبا هستند و پنل آن ها مجهز به یک صفحه نمایش دیجیتالی می باشد. فن سه سرعته این فن کویل ها بسیار ساکت است و در ظرفیت هوادهی بین ۲۰۰ تا ۱۲۰۰ CFM فرآهم می آورد. فیلتر هوا در فن کویل دیواری مانلی از جنس آلومینیوم است و به راحتی قابل شستشو می باشد. کویل در این فن کویل های برند مانلی از لوله های مسی و پره های آلومینیومی ساخته شده است و مجهیز به یک روکش بلوفین و شیر هواگیری می باشد.
فن کویل دیواری آرن
شرکت آرن بیش از ۲۵ سال سابقه در ساخت تجهیزات سرمایشی، گرمایشی و تهویه مطبوع دارد. این شرکت نیز فن کویل های دیواری خوبی تولید می کند. فن کویل های دیواری این برند به زیبایی فن کویل های مانلی نیستند، ولی از خیلی از فن کویل های ایرانی دیگر، زیباتر به نظر می رسند.
در این فن کویل ها، جهت باد به صورت اتوماتیک مدام تغییر می کند (Auto Swing Louver). فن از نوع تانژانتی است و چهار سرعته است که سر و صدای بسیار پایینی دارد و ۲۰۰ تا ۶۰۰ CFM، هوادهی می کند. کمترین میزان سر و صدای این فن کویل های دیواری، ۲۴ دسیبل و بیشترین میزان آن ۴۰ دسیبل است. این مقادیر برای یک فن کویل ایرانی، فوق العاده است.
فن کویل دیواری گلدیران
شرکت گلدیران یک شرکت ایرانی بسیار با سابقه و خوشنام در ساخت لوازم خانگی است ولی در ساخت تجهیزات HAVC تجربه چندانی ندارد. با این حال فن کویل های دیواری خوبی با ظرفیت هوادهی ۲۰۰ الی ۸۰۰ CFM تولید می کند که فن سه سرعته، فیلتر قابل شستشو، ریموت کنترل بی سیم و ۱۸ ماه گارانتی دارند.